Rich Snippets only show up in Products then i resave them

  • hi

    I did rebuild a site for a client based on old theme with wpbakery and WooCommerce 3.XX
    Now everything is online and running with Elementor and Jet WooCommerce. I did instally Rank Math
    and uninstalled Yoast SEO plugins. The import seems to work.. But not then it comes to the
    Product pages. My single Products don’t show in google as Products in the Google structured testing tool.
    Only then i go in side the Item under Rank Math Schema Builder and do Save for this post.
    So basicly i need to resave this. The problem is i have 2000 + Prodcuts.
    Is their a way to do this in a batch commmand ? Because that the only fix i found for this problem.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 34 total)
  • I also to add … i see that all products have the ” WooCommerceProduct ” schema to them… but it simple only work in google then i go on save for this post.
    I just switch from yoast 🙁 dont want to switch to seo Press for hopes its gonna work with them.
    And doing Save for this post on 2200 products would take me DAYS

    Hmm can i get help guys ?…. the site is online now for 2 days and 99 & of my products dont have Rich Snippets.. 🙁

    I think its currently a bug. If you click on the shema generator and select woocommerce products again and save the post it will show up. We are waiting for a fix. The latest update didnt fix it for me sadly.

    Hi.. Yes thats like i said will fix it .. but only for the 1 product.. i have 2000 others that 🙁 So how long do you waiting for that fix ? 🙁

    Hello,

    Thank you for contacting Rank Math and sorry for any inconvenience that might have been caused due to that.

    You can try downgrading Rank math to a previous version from Rank math > Status & Tools > Version Control then run the import tool again in Rank math > Status & Tools > Import & Export. If the import works on your rolled back version, you can then upgrade the plugin.Let us know if this helps

    Looking forward to helping you. Thank you.

    ​​​​​​​

    Hi…
    so i had to downgrade to 1.0.49 to make it work.. but as soon i update again
    everything is gone again… So you guys know you have this bug and working on a fix in the next update ?

    Just saw the post of the support member and downgraded to 1.0.49. All works now again, would have needed this little hint a week ago. Now climbing back the ranks i hope.

    Yes …. this is really a huge problem…. on Products .. and it seems the problem is now in 3 releases. Really worried about the start of the Pro version now…

    Hello,

    We are not able to replicate the issue as you can see in this screencast:
    https://i.rankmath.com/Q9gY5g

    As you can see, we do not need to resave anything in order to make it work.

    It might not be working on your website because of something else and we need to determine the reason.

    Please include your WP logins in the designated Sensitive Data section.
    Sensitive Data Section

    It is completely secure and only our support staff has access to that section. If you want, you can use the below plugin to generate a temporary login URL to your website and share that with us instead:
    https://wordpress.org/plugins/temporary-login-without-password/

    You can use the above plugin in conjunction with the WP Security Audit Log to monitor what changes our staff might make on your website (if any):
    https://wordpress.org/plugins/wp-security-audit-log/

    We really look forward to helping you.

    Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    We’re having the same issue where we had to downgrade to 1.0.49 to get the product schema to show up for all the products again.

    Hi Guys any updates ? on the problem ?

    Hello,

    We fixed a number of issues and released an update, please check and let us know if this still persists.

    Looking forward to helping you. Thank you.

    ​​​​​​

    Sadly it didnt fix the problem hat to go back to 1.49 … so what is the next move ? i gave you guys admint account now for some day…

    It also didnt fix it for me. @jakob olszewski is there a chance that you use WP Rocket Caching by any chance ?

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 34 total)

The ticket ‘Rich Snippets only show up in Products then i resave them’ is closed to new replies.