Post Is not showing in Sitemap?

  • During Setup Wizard I have a select page And post both for the sitemap but in my search console in sitemaps reads the Only page is showing You can see the screenshot? And for the post separate link is generated by the Rank math plugin.

Viewing 9 replies - 16 through 24 (of 24 total)
  • Hi Nitish,

    The login link is not working.

    Could you please share the correct one?

    Assuming you are using the latest version of all the plugins and the themes (please update if not yet), it would seem like a conflict with one of the plugins or the theme you are using.

    To determine that, please follow this troubleshooting guide:
    https://rankmath.com/kb/check-plugin-conflicts/

    Please let me know if you find the culprit.

    Only the site admin would know and your users won’t be affected by this troubleshooting.

    Looking forward to helping you.

    Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    My Plugins And Themes are Updated?

    Hi Nitish,

    I have made changes to your robots.txt file.

    Please note that the Wordfence alert is a false positive and you should ignore that. Wordfence will confirm that too.

    Moreover, since you have a job posting website – it makes more sense to use the instant indexing plugin:
    https://wordpress.org/plugins/fast-indexing-api/

    Hope that helps and please do not hesitate to let us know if you need our assistance with anything else.

    I have activated and deactivated the plugin and themes one by one and try to find the issue, but I couldn’t find any issue with the plugin and themes during troubleshooting. I am using genretpress theme and secondary theme Twenty Twenty, I have tried with both the themes.

    Instant Indexing for Google Plugin is untested with the latest version of WordPress it’s safe to use that plugin.

    Hello,

    The instant indexing plugin has no issues with the latest WordPress version from our end, if you face any you can let us know so we can assist you.

    Your page and post sitemap are appearing fine from my end. Please check your sitemap in another browser or private/incognito browsing.

    Looking forward to helping you. Thank you.

    ​​​​​​

    No, It’s Look fine in both browser private and on a normal browser, it’s content both URL Post and Page but, the only page URL is showing in the search console and post URL is not showing in search console. Can you Check the screenshot which I have added, is this causing the issue, let me know. And other all things I have done yet.

    Hello,

    The URL seems to be reported by Wordfence as malicious probeble because of the spscskm in your URL which doesn’t seem to form any word(assumed to be generated by robots). You can change this to avoid the issue.

    To make Google re-crawl your sitemap, please remove and submit your main sitemap in GSC. Give it sometime to crawl and update and let us know how it goes.

    Looking forward to helping you. Thank you.

    ​​​​​​

    Hello,

    Since we did not hear back from you for 15 days, we are assuming that you found the solution. We are closing this support ticket.

    If you still need assistance or any other help, please feel free to open a new support ticket, and we will be more than happy to assist.

    Thank you.

Viewing 9 replies - 16 through 24 (of 24 total)

The ticket ‘Post Is not showing in Sitemap?’ is closed to new replies.