Elementor Update button

#47853
  • Hi,

    Elementor worked fine until I installed RM. Now the Elementor Update button appears Green when I open a page.

    Also, the button goes green again after being clicked.

    I see no error messages.

    The server has plenty of memory/resources so that shouldn’t be the problem.

    Thanks
    Steve

Viewing 6 replies - 31 through 36 (of 36 total)
  • Hello,

    I think he said sorry for you having that issue. Were you able to try the last beta version and check if your issue was solved?

    Looking forward to help you.

    Yes, I tried the beta and the issue remains 🙁

    HI Stephen,

    Thanks for the clarification.

    I am passing this on to our development team and we will be getting back to you in a short while.

    We appreciate your continued patience. Thank you.

    Hi,

    Is there an update to this issue, please?

    Thanks
    Steve

    Hello,

    We are sorry but we are still working on this.

    When there is an update, you will be notified.

    Thank you for your patience.

    Hello,

    Hope you are doing well.

    Please update to the latest version, 1.0.45

    That should resolve the issue.

    If not, please let us know. We are here to assist.

    We appreciate your patience and understanding in this matter.

    Thank you.

    Hello,

    Since we did not hear back from you for 15 days, we are assuming that you found the solution. We are closing this support ticket.

    If you still need assistance or any other help, please feel free to open a new support ticket, and we will be more than happy to assist.

    Thank you.

Viewing 6 replies - 31 through 36 (of 36 total)

The ticket ‘Elementor Update button’ is closed to new replies.