Attachment Sitemap 404 Error

  • Hello,

    I have a problem with the Attachment Sitemap which has been discussed here several times.

    I followed the troubleshooting instructions and still got the 404 error.

    I am happy if you take a look at it.

    Best regards

    Torsten Bulk

    • This topic was modified 3 months ago by Torsten.
Viewing 3 replies - 16 through 18 (of 18 total)
  • Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    Hello,

    Are you duplicating the media files on your site? I see 2 media files with the same ID. Sitemap only shows the posts which are indexed. On your site, all the media files are set to noindex. When I set a media file to the index, it shows in the sitemap, when I view and edit it, it again becomes noindex. After further investigation, I found that there are 2 media files with the same ID. So basically duplicate media files are created on your site. Please see the screencast I added in the Sensitive Data Section.

    Hope that helps. Thank you.

    Hello,

    Since we did not hear back from you for 15 days, we are assuming that you found the solution. We are closing this support ticket.

    If you still need assistance or any other help, please feel free to open a new support ticket, and we will be more than happy to assist.

    Thank you.

Viewing 3 replies - 16 through 18 (of 18 total)

The ticket ‘Attachment Sitemap 404 Error’ is closed to new replies.