Support Zoltan

Zoltan

Forum Replies Created

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Hello,

    In the meantime, this issue has been solved. Sorry for any inconvenience.

    Best regards,
    Zoltan

    Hello Michael,

    Thanks for your feedback. Based on your recommendation, we are investigating the issue with Thrive Support for a couple of days now and it may be theme related, but unfortunately no solution so far.

    Best regards,
    Zoltan

    Hello Michael,

    I updated the password, I tested the given credentials and I could login succesfully.

    I checked the images and they have and alt value in the WP Media Library and Thrive Architect as well (this later is the solution I use to bulid the website).

    Thanks again for your efforts in helping us.

    Best regards,
    Zoltan

    Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    Hello Alberto,

    Thanks in advance for your efforts. I have included a wp login to our website in the sensitive data section as requested.

    Best regards,
    Zoltan

    Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    Hello Alberto,

    I paste a portion of the information hereunder:




    This is an extract of the information shown by RM SEO analysis. The total information concerns 55 images. Nonetheless, this shows that images have no alt attributes. This is strange because, we checked in the Media Library and also with the support team of the theme we use and all images have proper alt names.

    Please let me konw if you any solution for this issue. We are looking forward to optimze our website with RM as much as possible.

    Best regards,
    Zoltan Kemenes

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)