Wrong Logo Shows On Google Search

  • For some reason, my web site’s logo shows up on google search weirdly.

    I’ve added my logo by using Rank Math and rich snippets. But one of my blog post’s cover picture shows up as my site’s logo on Google. How can I fix that?

    my website: https://widgetup.com

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Hello,

    Thank you for contacting Rank Math and sorry for any inconvenience that might have been caused due to that.

    I am not quite sure what you mean by website logo, do you mean the OpenGraph share image?
    I have scraped some new data from the debugger and this is the new share image that is displaying for your site:
    OG image

    Is this the right image?

    Looking forward to helping you. Thank you.

    ​​​​​​​

    Correct that’s my logo but check this screenshot.

    logo

    Here’s the screenshot. As you can see Google indexed a different logo as my website logo. But that’s wrong.

    Sorry I replied with wrong account and it seems the image I had uploaded is not shown for some reason.

    https://pasteboard.co/IPlrANR.jpg

    Hello,

    Thank you for the reply.

    The highlighted section will display one of the images that have been indexed from the page content if a featured image has not been set.

    The logo and OpenGraph images have been correctly configured and thus there is nothing to worry about.

    Looking forward to helping you. Thank you.

    ​​​​​​

    So, I have to wait for google to index the correct logo, right?

    But it’s been already more than two weeks since I added the logo with opengraph.

    Hey Hakan,

    Unfortunately, that is the case. You just have to wait for Google to decide to show your correct logo.

    The correct logo is added by Rank Math but Google has decided not to show that as they think the other image is more relevant to the search query.

    You just have to wait now.

    Hope that helps and please do not hesitate to let us know if you need our assistance with anything else.

    Hello,

    Since we did not hear back from you for 15 days, we are assuming that you found the solution. We are closing this support ticket.

    If you still need assistance or any other help, please feel free to open a new support ticket, and we will be more than happy to assist.

    Thank you.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

The ticket ‘Wrong Logo Shows On Google Search’ is closed to new replies.