Wrong checkmark options?

  • Resolved Leo

    Woocommerce – Edit product page

    Image secuences:

    1) Warns noindex
    2) Do index option was checked
    3) Test with no index check
    4) Now is indexing

    Are check options wrong labeled?




    • This topic was modified 1 month ago by  Leo.
Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 15 total)
  • Hello,
    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?
    Thank you.

    Hello,

    Thank you for contacting Rank Math and sorry for any inconvenience that might have been caused due to that.

    No the labels are not labelled in reverse, can you please check whether you have another SEO plugin installed that could be affecting Rank Math. It is recommended to only have the option highlighted on this screenshot checked: https://snag.gy/SV91nH.jpg

    You should also ensure that ‘No index’ is not selected on the Rank Math > Titles and Meta > Global meta page.

    I hope this info helps. Thank you.

    ​​​​​​​

    – I dont have another SEO plugin installed

    – As you can see in pictures, i have that same checkmark enabled (pic 2) and the issue remains (Pic 1)

    – Noindex is unchecked in Rank Math > Titles and Meta > Global meta page

    It has to be something else

    Hi Leo,

    Thanks for the follow up.

    Please check whether the “No index” option is enabled on posts via Rank Math > Titles & Meta > Posts > Posts Robots Meta.
    It would also help if you could perform the steps described on this page to check whether the issue could be stemming from a plugin conflict: https://community.mythemeshop.com/tutorials/article/52-confirming-a-plugin-conflict/

    Let me know how this goes.

    – checked “No index” option. Is not enabled

    – Followed plugin conflict tutorial. Not plugin conflight

    Hi there,

    Thanks for the follow up.

    Do you think you could grab me some temporary admin access to your site so that I can investigate this issue further? Please edit the sensitive data section and enter the details.

    I am looking forward to helping you.

    Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    Hello, any update on the issue?

    Hi there,

    Thanks for the follow up and sorry for the huge delay.

    I have just tried to login to your site but it returns an error that access had been disabled.
    Please check this so that I can take a look at this issue for you.

    I am looking forward to your response.

    Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    Hello Leo,

    I checked multiple product pages at random and did not find the no index issue as you highlighted.

    I have shared a screencast of me going through various product pages on your website and apparently, everything’s crisp.

    Can you share a link to the product where you are seeing this?

    Or, did you manage to fix this issue?

    Please let us know in either case.

    Thank you.

    wow, this is weird

    PC with issue is running win 7 + firefox 66.0.3 64b

    After watching your video, i’ve tested in another pc, win 7 + firefox 66.0.3 64b

    And is working fine, like your video

    It means there’s something with my browser right?

    EDIT: in pc with issue, open product -> issue. Ctrl + F5 -> no issue

    • This reply was modified 3 weeks, 5 days ago by  Leo.

    Thank you for the support, you can close this issue

    After deleting browser cache, issue is fixed

    HI Leo,

    Thanks for the follow up.

    I am glad that you were able to identify the culprit 🙂
    It is likely that there are some browser cache that is causing this issue on the Firefox browser on your PC. Please clear the cache via the options on your browser as shown below:
    Clear cache

    I hope this info helps.

    Hello,

    Since we did not hear back from you for 15 days, we are assuming that you found the solution. We are closing this support ticket.

    If you still need assistance or any other help, please feel free to open a new support ticket, and we will be more than happy to assist.

    Thank you.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 15 total)

The ticket ‘Wrong checkmark options?’ is closed to new replies.