White&empty on new post/page

  • As soon as I activate the plugin I can’t add any more new posts or pages. There’s just a white empty page.

    When it’s deactivated there’s no problem. Can you please take a look. Added admin acc.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Hello,

    Thank you for contacting Rank Math and sorry for any inconvenience that might have been caused due to that.

    This is likely as a result of conflict with one of your installed plugins or theme. Would you mind helping us check if this is the case before we login by performing the tests outlined on this page: https://community.mythemeshop.com/tutorials/article/52-confirming-a-plugin-conflict/
    We will be happy to take it from there.

    Looking forward to helping you. Thank you.

    ​​​​​​​

    Just activating your plugin, with all other deactivated and with the default theme, causes the problem.

    Hi Dave,

    Looks like the issue is coming from your theme.

    When I activate the Twenty Nineteen theme, I am able to create new posts or pages just fine.

    I checked the console on your website and this is what I see when your child theme is activated:
    JS Console Error

    I also noticed that there is an update available for your Divi theme. Can you please update to the latest version and see if that fixes the issue?

    If it doesn’t, please let me know so I can check further.

    Updating didn’t do anything… I’m upgrading the server to Php 7.2 now. No idea if that’s any use…

    Updating to 7.2 has now fixed the problem.

    Hi Dave,

    Thanks for the follow up.

    This is great news! I am glad that this is now resolved 🙂

    Feel free to reach out to us should any other issues come up.

    Hello,

    Since we did not hear back from you for 15 days, we are assuming that you found the solution. We are closing this support ticket.

    If you still need assistance or any other help, please feel free to open a new support ticket, and we will be more than happy to assist.

    Thank you.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

The ticket ‘White&empty on new post/page’ is closed to new replies.