Twitter and Facebook card images not showing

  • Resolved Zimo

    Hi,
    For the past couple of days none of the links are coming up with images on twitter/facebook. all the images worked fine before. Even previous images shared have disappeared from twitter/facebook feed.
    Clueless as to what has changed.
    I’ve tried the FB debug tool with a couple of links as I saw this in a previous thread but after 10plus scrapings nothing has changed.
    Please advise. thanks

    I am sorry but this is not resolved even with the hotlink protection removed

    • This topic was modified 8 months ago by Zimo.
    • This topic was modified 7 months, 2 weeks ago by Zimo.
Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Hello,

    Thank you for contacting Rank Math and sorry for any inconvenience that might have been caused due to that.

    Could you please provide a copy of the affected pages/posts on the sensitive data section so that we can check this further?

    Looking forward to helping you. Thank you.

    ​​​​​​​

    Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    Hello,

    Thanks for getting back to us.

    We might need to take a closer look at the settings. Please edit the first post on this ticket and include your WP logins in the designated Sensitive Data section.
    Sensitive Data Section

    It is completely secure and only our support staff has access to that section. If you want, you can use the below plugin to generate a temporary login URL to your website and share that with us instead:

    https://wordpress.org/plugins/temporary-login-without-password/

    You can use the above plugin in conjunction with the WP Security Audit Log to monitor what changes our staff might make on your website (if any):

    https://wordpress.org/plugins/wp-security-audit-log/

    We really look forward to helping you.

    Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    Hello,

    Thanks for the continued patience.

    I have submitted this problem to our dev team for closer investigation and we will be getting back to you in a short while.

    Thank you.

    Hello,

    Thanks for getting in touch with us.

    The og:image is added properly to your posts but the image file added doesn’t exist it seems.

    I checked your posts here as you seem to have already done so too:
    https://developers.facebook.com/tools/debug/sharing/

    It looks like you or your web hosting provider has put hotlink protection on your images. Please note that doing so will block Facebook from viewing and access your images. You can verify this by copying any image URL from your website and trying to access it in an incognito window by directly entering the image URL in the address bar. You will see that you will either get a 404 or you will be redirected to the homepage.

    If you haven’t done this yourself, you may have to ask your web hosting provider to disable hotlink protection on your website.

    I hope that helps and please do not hesitate to let us know if you need our assistance with anything else.

    Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    Hello,

    Since we did not hear back from you for 15 days, we are assuming that you found the solution. We are closing this support ticket.

    If you still need assistance or any other help, please feel free to open a new support ticket, and we will be more than happy to assist.

    Thank you.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)

The ticket ‘Twitter and Facebook card images not showing’ is closed to new replies.