The forum sitemap isn’t working

  • I created a forum using bbpress but the overall sitemap doesn’t include any mention of my forum. The forum sitemap forum-sitemap.xml does not exist.

    • This topic was modified 2 months, 2 weeks ago by Chinesepeppapig. Reason: Added temporary login link
Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Hello,

    Thank you for contacting Rank Math and sorry for any inconvenience that might have been caused due to that.

    I tried to check it but even your sitemap_index.xml doesn’t seem to be loading for me.

    We might need to take a closer look at the settings. Please edit the first post on this ticket and include your WP logins in the designated Sensitive Data section.
    Sensitive Data Section

    It is completely secure and only our support staff has access to that section. If you want, you can use the below plugin to generate a temporary login URL to your website and share that with us instead:

    https://wordpress.org/plugins/temporary-login-without-password/

    You can use the above plugin in conjunction with the WP Security Audit Log to monitor what changes our staff might make on your website (if any):

    https://wordpress.org/plugins/wp-security-audit-log/

    We really look forward to helping you.

    Good afternoon. My site also does not create a sitemap for brands. I am using the Perfect WooCommerce Brands plugin.
    I checked on another site, the same situation.

    • This reply was modified 2 months, 2 weeks ago by Urban Run.

    Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    Thank you, Alberto. It’s still not working so I’ve included a temporary login link. Can you please let me know how the investigation goes? Thank you!

    Hello,

    Your current caching system has no way to add exceptions and sitemaps were cached so it was causing a conflict.

    After I disabled the cache and saved the Rank Math sitemap settings, your forum sitemaps are working. Could you check it?

    Looking forward to help you.

    Thank you so much!!!! It’s working now. When I searched online for this question I came across an answer saying one would have to reinstall rankmath for the forum to get in the sitemap. I didn’t want to uninstall rankmath so I decided to ask on the forum. I wonder if they had the same issue with cache. You may want to do something on your end so this is automatic. Thank you very much for investigating for me.

    Hello,

    We are super happy that this resolved your issue. If you have any other questions in the future, know that we are here to help you.

    If you don’t mind me asking, could you please leave us a review (if you haven’t already) on https://wordpress.org/support/plugin/seo-by-rank-math/reviews/#new-post about your overall experience with Rank Math? We appreciate your time and patience.

    If you do have another question in the future, please feel free to create a new forum topic, and it will be our pleasure to assist you again.

    Thank you.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)

The ticket ‘The forum sitemap isn’t working’ is closed to new replies.