strange phenomenon after uptdating to 1.0.40.2

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Hello,

    Thank you for contacting Rank Math and sorry for any inconvenience that might have been caused due to that.

    I suspect that this was as a result of some cached assets on your site. Please let us know if the issue pops up again.

    Looking forward to helping you. Thank you.

    ​​​​​​​

    Started Firefox, logged in to my site, updated to 1.0.40.3, same procedure as yesterday and the day before ….

    Hello,

    Thanks for getting back to us.

    We might need to take a closer look at the settings. Please edit the first post on this ticket and include your WP logins in the designated Sensitive Data section.
    Sensitive Data Section

    It is completely secure and only our support staff has access to that section. If you want, you can use the below plugin to generate a temporary login URL to your website and share that with us instead:

    https://wordpress.org/plugins/temporary-login-without-password/

    You can use the above plugin in conjunction with the WP Security Audit Log to monitor what changes our staff might make on your website (if any):

    https://wordpress.org/plugins/wp-security-audit-log/

    We really look forward to helping you.

    Thank you for your quick response, seems that the problem is resolved for the moment.

    Hi there,

    Thanks for the follow up.

    I am glad that this is now resolved 🙂

    Feel free to contact us should any other issues come up. Thank you.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

The ticket ‘strange phenomenon after uptdating to 1.0.40.2’ is closed to new replies.