Sitemaps are not showing properly

  • Please check the Search Console, where all the old sitemaps are showing, previously I have submitted the all sitemaps on Google Search console, But I have deleted the old sitemaps, now the only sitemap_index is there on Google.

    Please check all the other settings which I should change.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Can you please check another issue, ie I am not getting the Image & Content details while sharing a link on Facebook. How can this can be resolved?

    Hi Nur,

    Thanks for getting in touch with us.

    1. Please head over to WordPress Dashboard > Rank Math > General Settings > Search Console. Delete the cache and then click on “update cache manually”

    2. I can see the og:image tag appearing fine on your pages but one of your plugins is causing a conflict. I disabled all of them except Rank Math and the image is showing fine:
    null

    Please disable each plugin one-by-one until you find the problematic plugin.

    Hope that helps and please do not hesitate to let us know if you need our assistance with anything else.

    Should I need not all the sitemaps on Google, or just the sitemap_index ?
    Right now I have only submitted the sitemap_index on Search Console.
    And no discovered URL found the the sitemap_index.
    What change I need to made?Google Search console found no URL

    Hi Nur,

    You only have to submit sitemap_index.xml

    The URLs are submitted as you can see in this screenshot:

    null

    Kindly give it some time.

    If it doesn’t work, you can try adding the rest of the sitemap files manually as well and see if that changes things.

    Hope that helps and please do not hesitate to let us know if you need our assistance with anything else.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this ticket.