Sitemap showing blank page (forum solutions not working)

  • Site map showing only a blank page. Previously Problem with NGINX and my hosting provider uploaded your codec… After that site map is not updating in google search console but showing only 9 posts and pages but have a lot of them. also showing in https://deskoflawyer.com/sitemap_index.xml I tried to find the source and they show… Please help…. no coding skill or not a tech guy, just a lawyer… so, please help

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 17 total)
  • Hello,

    Thank you for contacting Rank Math and sorry for any inconvenience that might have been caused due to that.

    This usually means your sitemap is being cached on your end. To resolve this please exclude your sitemap URLs from being cached and clear your site cache then do the following:

    1. Head over to WordPress Dashboard > Settings > Permalinks

    Hit the save button once.

    2. Go to WordPress Dashboard > Rank Math > Sitemap Settings

    Hit the save button once.

    That should fix the issue.

    You can validate your sitemap here to check if it has any issue before submitting on GSC: https://www.xml-sitemaps.com/validate-xml-sitemap.html

    If it doesn’t, please do let us know so we can look at this further.

    Thanks but no thanks. XML Validation is ok but same blank page a google is not updating sitemap.. Please help?????????????????????????

    I did what you say. but no sitemap… just a blank page????????what can i do ???

    I am using managed wordpress hosting named easywp from Namecheap.com and they use special caching plugins for easywp. i requested to disable it and they did it only for me to test sitemap. you sitemap still not working showing blank page and not updating in google search console.. there is no option in there caching plugins to exclude URL. I have tested a sitemap in https://www.xml-sitemaps.com/validate-xml-sitemap.html what you have given to me. it is ok. but why google is not showing my latest post in my sitemap? Please help… You know I am not a tech guy… so assist me the easyest way to fix the problems.

    Please Help me. I want to use your Sitemap for indexing. But nothing is working. Helps as soon as possible. This is my mob no: contact me +8801611020304

    Hi,

    We might need to take a closer look at the settings. Please edit the first post on this ticket and include your WP logins in the designated Sensitive Data section.
    Sensitive Data Section

    It is completely secure and only our support staff has access to that section. If you want, you can use the below plugin to generate a temporary login URL to your website and share that with us instead:

    https://wordpress.org/plugins/temporary-login-without-password/

    You can use the above plugin in conjunction with the WP Security Audit Log to monitor what changes our staff might make on your website (if any):

    https://wordpress.org/plugins/wp-security-audit-log/

    We really look forward to helping you.

    i installed them now what?

    ok shared my url. it is only for one day. please be quick

    no update yet… please help..

    Hello,

    It seems the temporary access is no longer working. Please update it with at least three days to give us time to investigate the issue.

    Looking forward to helping you. Thank you.

    ​​​​​​

    Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    you have not viewed my site to solve my problems. One day has gone… So, I am creating new link for seven days.. hope you will solve the problems quickly.

    No update till now. Please be quick… this time I gave you 7 days pass.. sitemap is still blank

    Thanks, Fortunately after your last Plugins update Site map is updated in google but still not showing in my sitemap links.My website access for you for the next 7 days. please visit my site and tell me what is the problem.

    Now Can I tell to my hosting to enable caching plugin reactive from managed hosting?

    Hello,

    I have been checking your site, your sitemap does contain your URLs, you can confirm this by viewing the page source of the sitemap page. You can use (CTRL + U).

    The issue however is that your sitemap is still being cached. To confirm this I deactivated the sitemap URL and you it loads just fine. In a normal case scenario with the sitemap module deactivated in Rank math dashboard, the sitemap would lead to a page not found.

    Please check the screencast I have attached in the sensitive section.

    Looking forward to helping you. Thank you.

    ​​​​​​

    Hello,

    Since we did not hear back from you for 15 days, we are assuming that you found the solution. We are closing this support ticket.

    If you still need assistance or any other help, please feel free to open a new support ticket, and we will be more than happy to assist.

    Thank you.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 17 total)

The ticket ‘Sitemap showing blank page (forum solutions not working)’ is closed to new replies.