Sitemap not showing in my for google bot to crawl and index

  • Hello

    Good day

    For the past two weeks my sitemap is displaying 0 meaning not crawled by googlebot, thereby leaving me with zero organic traffic.

    Kindly help me look into the issue and get it fixed.

    Thanks & regards

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Hi,

    Thanks a lot for your query and we are so sorry about the trouble this must have caused.

    I see everything fine in your search console:
    search console

    You can check this data from WordPress Dashboard > Rank Math > Search Console.

    It seems to be doing fine from the screenshot I shared.

    Am I missing something here? Where are you seeing zero?

    I am seeing zero from my google sitemap, which indicate no url crawled

    Hi there,

    Thanks for the response.

    Please add my email address(michael.d@mythemeshop.com) as a property owner on your GSC so that I can be able to take a look at this issue for you.

    I am looking forward to helping you. Thank you.

    I Have added your email sir, kingly check.

    Hi there,

    Thanks for the response.

    I have deleted your current sitemap and resubmitted a new one on the GSC.
    Please get in touch with your host and have them clear any serverside cache and to bypass this sitemap index from their cache.

    You should then wait for 48 hours and check again whether there will be a change.

    Let me know how this goes. Thank you.

    Hello,

    Since we did not hear back from you for 15 days, we are assuming that you found the solution. We are closing this support ticket.

    If you still need assistance or any other help, please feel free to open a new support ticket, and we will be more than happy to assist.

    Thank you.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

The ticket ‘Sitemap not showing in my for google bot to crawl and index’ is closed to new replies.