SEO Analysis suddenly not working correctly

  • Hi, having ran RankMath for number of months and never had any problems until this morning, my seo analysis has been around the 90 mark, but to my horror the rating is now 23 but the stranger thing is that there is now only 12 tests showing, which i do have 12/12 but prior to this there were many more tests. When i click the Start Site-Wide Analysis button, i also get a red API Error message appear just for a few seconds then disappears. Grateful if you could advise me on this.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Hello,

    Thank you for contacting Rank Math and sorry for any inconvenience that might have been caused due to that.

    This can be as a result of a temporary connection issue to our online API. Please perform the SEO analysis a few more times and this should fix the problem.

    Looking forward to helping you. Thank you.

    ​​​​​​​

    Hi many thanks for getting back to me, that worked fine after three or four tries
    Regards
    Alan Brown

    Hello,

    We are super happy that this resolved your issue. If you have any other questions in the future, know that we are here to help you.

    If you don’t mind me asking, could you please leave us a review (if you haven’t already) on https://wordpress.org/support/plugin/seo-by-rank-math/reviews/?rate=5#new-post about your overall experience with Rank Math? We appreciate your time and patience.

    If you do have another question in the future, please feel free to create a new forum topic, and it will be our pleasure to assist you again.

    Thank you.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

The ticket ‘SEO Analysis suddenly not working correctly’ is closed to new replies.