Search phrase not showing in title

  • I have my search results title set as: “You searched for %searchphrase% %page% %sep% %sitename%”

    However it’s being output as: “You searched for – Site Name Here”

    It’s failing to show the search phrase it seems.

    • This topic was modified 1 month ago by  BLMMedia.
Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Hi,

    Thanks for your query.

    Are you using the default search results page and URL query?

    Can we see an example so we can check?

    Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    I have added a link to the sensitive data section.

    It is a WooCommerce site and it is searching the products.

    Thanks! 🙂

    Hi there,

    Thanks for writing back.

    Please switch to the use of the %search_query% variable instead of %search_phrase% and let me know how this goes.

    I am looking forward to helping you.

    Thanks Michael, tested it locally and it worked great! 🙂

    Hello,

    We are super happy that this resolved your issue. If you have any other questions in the future, know that we are here to help you.

    If you don’t mind me asking, could you please leave us a review (if you haven’t already) on https://wordpress.org/support/plugin/seo-by-rank-math/reviews/?filter=5#new-post about your overall experience with Rank Math? We appreciate your time and patience.

    If you do have another question in the future, please feel free to create a new forum topic, and it will be our pleasure to assist you again.

    Thank you.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)

The ticket ‘Search phrase not showing in title’ is closed to new replies.