SCHEMA PROBLEM

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Hello,

    Thank you for contacting Rank Math and sorry for any inconvenience that might have been caused due to that.

    I can see that the pa_brand has been properly registered on your schema, would you mind sharing a description of what you are trying to achieve so that I can help further?
    It would also help if you could share some temporary admin access on the sensitive data section.

    Looking forward to helping you. Thank you.

    ​​​​​​​

    Hello, ive added a link to the Sensitive Data – you can see it is putting ‘ pa_brand’ in as teh brand instead of ‘ Lipsy ‘

    Any ideas?

    I will send you login, once my server updates have been done.

    Thanks

    Hello,

    Sure, we look forward to the access so we can take a close look.

    i have added access to the Sensitive Data

    Hello,

    Thank you for contacting Rank Math today.

    You need to replace the text ‘pa_brand’ with your brand. I have gone ahead and added ‘Lipsy’ as your brand on the code.

    I hope this info helps. Thank you.

    ​​​​​​

    Hello. no this is not what i am after. I have 100’s of brands. I cant add the brands to each item

    I just need the brand attribute to be read.

    Thanks

    Hi there,

    Thanks for the response.

    I have modified the code and it should now load the the brand that is assigned to the current product.

    I hope this info helps.

    Hello,

    Since we did not hear back from you for 15 days, we are assuming that you found the solution. We are closing this support ticket.

    If you still need assistance or any other help, please feel free to open a new support ticket, and we will be more than happy to assist.

    Thank you.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)

The ticket ‘SCHEMA PROBLEM’ is closed to new replies.