Robots noindex products, why ?

  • Hello,
    I don’t understand why all the products on my site have the tag
    <meta name = “robots” content = “noindex, follow” />, I changed the parameters in “Title & Meta -> Products” by forcing the “Product Robots Meta” option and manually entering the “index” option, but it still doesn’t work! I don’t know how to solve anymore …
    I use elementor + w3total cache
    This is my robots.txt file:

    User-agent: DomainCrawler
    Disallow: /

    User-agent: SemrushBot
    Disallow: /

    User-agent: AhrefsBot
    Disallow: /

    User-agent: *
    Disallow: /*.jpg
    Disallow: /*.JPG
    Disallow: /*.png
    Disallow: /*.PDF
    Disallow: /*.pdf
    Disallow: /*.mp3
    Disallow: /*.MOV
    Disallow: /*.mov
    Disallow: /*.AVI
    Disallow: /*.avi
    Disallow: /*.csv
    Disallow: /*.data
    Crawl-delay: 2

    I remain available for any questions.
    Thanks for your help

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Hello,

    Thank you for contacting Rank Math and sorry for any inconvenience that might have been caused due to that.

    We might need to take a closer look at the settings. Please edit the first post on this ticket and include your WP logins in the designated Sensitive Data section.
    Sensitive Data Section

    It is completely secure and only our support staff has access to that section. If you want, you can use the below plugin to generate a temporary login URL to your website and share that with us instead:

    https://wordpress.org/plugins/temporary-login-without-password/

    You can use the above plugin in conjunction with the WP Security Audit Log to monitor what changes our staff might make on your website (if any):

    https://wordpress.org/plugins/wp-security-audit-log/

    We really look forward to helping you.

    Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    Hello,

    Thank you for contacting the support and sorry for any inconvenience that might have been caused due to that.

    I am unable to use the troubleshooting plugin to check if the cause is one of your plugins. Troubleshooting ode seems to be automatically disabled while attempting to troubleshoot.
    Could you please enable your plugins one by one to check the cause of the issue.

    Assuming you are using the latest version of all the plugins and the themes (please update if not yet), it would seem like a conflict with one of the plugins or the theme you are using.

    To determine that, please follow this troubleshooting guide:
    https://rankmath.com/kb/check-plugin-conflicts/

    Only the site admin would know and your users won’t be affected by this troubleshooting.

    Looking forward to helping you.

    Hi,
    thanks for the help, the error is caused by this plugin:

    https://it.wordpress.org/plugins/buy-now-woo/

    deactivating it the problem is solved.

    Thanks again

    Hello,

    We are super happy that this resolved your issue. If you have any other questions in the future, know that we are here to help you.

    If you don’t mind me asking, could you please leave us a review (if you haven’t already) on https://wordpress.org/support/plugin/seo-by-rank-math/reviews/#new-post about your overall experience with Rank Math? We appreciate your time and patience.

    If you do have another question in the future, please feel free to create a new forum topic, and it will be our pleasure to assist you again.

    Thank you.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

The ticket ‘Robots noindex products, why ?’ is closed to new replies.