Redirection active, not listed and debug console not showing

  • Hello,
    unfortunately when I create a new page I can’t use that URL slug. It gets changed to “url-slug”-2.

    When I open this URL it gets redirected to my homepage. When I activate Debug Redirections, the Debug Console is not showing, but it is still redirecting.

    I have no other Redirection plugin active.

    General Setting -> Redirections:
    – Debug Redirections: On
    – Fallback Behaviour: 404
    – Redirection Type: 301
    – Auto Post Redirect: Off

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Ok, found the problem. I had an media element, that had this exact URL. But I still I have two questions:

    – why didn’t the debug console show that?

    – and can you no index all media elements?

    Hello Daniel,

    Thanks for getting in touch with us.

    1. Debug mode only shows for URLs added via WordPress Dashboard > Rank Math > Redirections

    But the redirect you were seeing was because of another setting.

    2. You can do that from WordPress Dashboard > Rank Math > Titles & Meta > Attachments

    Hope that helps and please do not hesitate to let us know if you need our assistance with anything else.

    Thank you very much.. I don’t know how I didn’t find that 😀

    Hello Daniel,

    We are super happy that this resolved your issue. If you have any other questions in the future, know that we are here to help you.

    If you don’t mind me asking, could you please leave us a review (if you haven’t already) on https://wordpress.org/support/plugin/seo-by-rank-math/reviews/#new-post about your overall experience with Rank Math? We appreciate your time and patience.

    If you do have another question in the future, please feel free to create a new forum topic, and it will be our pleasure to assist you again.

    Thank you.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this ticket.