Problem with Video

  • I’ve embedded a youtube video into my post. I then change the Rich Snippet to video and post the URL or the embed code into the Embed URL and then I receive the error in the SD above.

    The only way to fix this is to change back to Article.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Hello,

    Thank you for contacting Rank Math and sorry for any inconvenience that might have been caused due to that.

    It is not recommended to add the embed code in the Rank Math metabox, rather you should pass the URL pointing to the embeddable video player from YouTube. This URL should be added to the field shown below:
    IMG

    Let me know if the issue persists. Thank you.

    ​​​​​​​

    I’ve tried adding this https://www.youtube.com/watch?v=fIfIewhStSA but it doesn’t work.

    Hi there,

    Thanks for the response.

    I have been able to replicate this and we are investigating this further.

    We will be getting back to you in a short while.

    Hello,

    I wanted to update you that we have fixed this issue internally. We will be releasing an update with the fix very soon.

    Hello,

    Since we did not hear back from you for 15 days, we are assuming that you found the solution. We are closing this support ticket.

    If you still need assistance or any other help, please feel free to open a new support ticket, and we will be more than happy to assist.

    Thank you.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

The ticket ‘Problem with Video’ is closed to new replies.