Problem with adding brand to title & meta

#100204
  • Resolved pab1989
    free

    Hi,
    I am trying to customize the title and meta descriptions for products on a webshop I´m working on. But I´m having troubles getting the %wc_brand% to work. It doesn´t pull the brands into the title and description. I´m using Woocommerce Brands for the webshop, so I would very much like it to pull the chosen brand for each product.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Hello,

    Thank you for contacting Rank Math and sorry for any inconvenience that might have been caused due to that.

    Just to be sure, even if it sounds too obvious, are you using also the WooCommerce Brands plugin?

    If yes, we might need to take a closer look at the settings. Please edit the first post on this ticket and include your WordPress logins in the designated Sensitive Data section.
    Sensitive Data Section

    It is completely secure and only our support staff has access to that section. If you want, you can use the below plugin to generate a temporary login URL to your website and share that with us instead:

    https://wordpress.org/plugins/temporary-login-without-password/

    You can use the above plugin in conjunction with the WP Security Audit Log to monitor what changes our staff might make on your website (if any):

    https://wordpress.org/plugins/wp-security-audit-log/

    We really look forward to helping you.

    Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    Hi,
    Yes, I am using WooCommerce Brands plugin. I have attached the needed access to the webshop.

    Hi

    I was just wondering if you have had a chance to look at my problem with the %wc_brand% tag?

    Hello,

    Please use %customterm(product_brand)% to get the the Brand title or %customterm_desc(product_brand)% to get the brand description and let us know if it resolves your issue.

    Looking forward to helping you. Thank you.

    ​​​​​​

    Hi,

    This does not seem to work. I have tried with both the pieces and I don´t get the brand name. I´m also having problems with getting the products description over now. It does not seem to collect the data I put into the box. We have given you acces to the site, so perhaps you can take a closer look.

    • This reply was modified 5 months, 3 weeks ago by pab1989.

    Hello,

    For custom terms/values, the specified values are usually auto-generated in the front end not in the preview. I created a test product and assigned a brand which seemed to show up just fine in the front-end. Please check the screencast I have added in the sensitive section.

    Looking forward to helping you. Thank you.

    ​​​​​​

    Hello,

    Since we did not hear back from you for 15 days, we are assuming that you found the solution. We are closing this support ticket.

    If you still need assistance or any other help, please feel free to open a new support ticket, and we will be more than happy to assist.

    Thank you.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)

The ticket ‘Problem with adding brand to title & meta’ is closed to new replies.