No Connected Website

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Hi Michael,

    Thanks for getting in touch with us.

    If you are a long time user, you will need to disconnect and then reconnect your website for it to appear in your profile.

    That is a more recent feature and doesn’t work if you connected your website with a previous version.

    Hope that helps and please do not hesitate to let us know if you need our assistance with anything else.

    Hi Todd, thanks for getting back to me. Please can you tell me how to go about disconnecting the site? I’m not a long time user – I installed the plugin a couple of weeks back but only activated it the other day after finishing most of the site build.

    Hi Michael,

    That’s weird then.

    I have manually added the domain to your account and you should be able to see it in your profile now.

    Hope that helps and please do not hesitate to let us know if you need our assistance with anything else.

    It is weird. I’ve been experiencing lots of weird things getting our site up and running! I’m sure there is a fair share of user error there, but sometimes not. Thank you for your help – I can see the site in the Profile now

    Hello,

    We are super happy that this resolved your issue. If you have any other questions in the future, know that we are here to help you.

    If you don’t mind me asking, could you please leave us a review (if you haven’t already) on https://wordpress.org/support/plugin/seo-by-rank-math/reviews/?rate=5#new-post about your overall experience with Rank Math? We appreciate your time and patience.

    If you do have another question in the future, please feel free to create a new forum topic, and it will be our pleasure to assist you again.

    Thank you.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

The ticket ‘No Connected Website’ is closed to new replies.