New Posts are not adding in sitemap

  • I have tried all the methods discussed in forum like clearing cache, force update sitemap but nothing works at all, I am new to WordPress and stuck in my first post. All other pages and categories are adding up but not the posts.

    • This topic was modified 1 month, 2 weeks ago by Garvit khandelwal. Reason: Update the required term
Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Hello,

    Thank you for contacting Rank Math and sorry for any inconvenience that might have been caused due to that.

    We might need to take a closer look at the settings. Please edit the first post on this ticket and include your WP logins in the designated Sensitive Data section.
    Sensitive Data Section

    It is completely secure and only our support staff has access to that section. If you want, you can use the below plugin to generate a temporary login URL to your website and share that with us instead:

    https://wordpress.org/plugins/temporary-login-without-password/

    You can use the above plugin in conjunction with the WP Security Audit Log to monitor what changes our staff might make on your website (if any):

    https://wordpress.org/plugins/wp-security-audit-log/

    We really look forward to helping you.

    ​​​​​​​

    Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    Any updates?

    Hello,

    Please contact your server team and ask them if the server cache is enabled. The Sitemap appears on your site even after deactivating the Sitemap module.

    I was able to flush the cache by deactivating the plugin and reactivating it again. The Sitemap is now showing all the posts and pages.

    I hope that helps.

    Yes, there is sever caching enabled on managed hosting, so what steps should I follow. As now when I am checking the sitemaps it does not include my latest posts and in google search console I am getting the status “Indexed, not submitted in sitemap” for my posts

    I have updated the plugin today but the problem is still there. So do I need to flush the cache every time before updating the sitemap, or is there any other way to solve that?

    Hello,

    In your server cache you should make sure to never cache the following URLs:
    yourwebsite.com/(.*)sitemap(.*).xml and yourwebsite.com/(.*)sitemap.xsl

    Could you check it and let us know?

    Looking forward to help you.

    Hello,

    Since we did not hear back from you for 15 days, we are assuming that you found the solution. We are closing this support ticket.

    If you still need assistance or any other help, please feel free to open a new support ticket, and we will be more than happy to assist.

    Thank you.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)

The ticket ‘New Posts are not adding in sitemap’ is closed to new replies.