Missing field “logo” AMP

#179245
  • Hi

    The same problem has been occurring since April 2nd on two blogs.

    Missing or invalid structured data item

    I have checked, it show up Missing field “logo”

    Please check URL in Sensitive Data.

    Thank you

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Hello,

    Thank you for contacting Rank Math and bringing your concern to our attention. I’m sorry for any inconvenience this issue may have caused you.

    Could you please head over to Rank Math > Titles & Meta > Local SEO and verify if you have already added your website’s logo?

    Logo

    If not yet, please upload your logo and clear your website and AMP cache and check again using Google’s Rich Results test.

    I hope that helps. Thank you, and looking forward to your update.

    Hi

    Thanks for your support.

    It is working.

    I still done not find how to clear AMP cache, but AMP error page is starting decreased on Search Console.

    Thank you.

    Hello,

    I have tested your page with the Rich Results tool and it is not showing any errors.

    Here is a guide on clearing AMP cache:
    https://getmxt.com/update-google-amp-cache

    Then, click on the “Validate Fix” in your Google Search Console and wait for some days for Google to see the fixed AMPs and remove the errors from your search console.

    I hope this helps. Looking forward to helping you.

    Hi

    I will try to clear AMP cache

    Thank you

    Hello,

    We are glad we could address your concern. If you have any other questions in the future, know that we are here to help you.

    If you don’t mind me asking, could you please leave us a review (if you haven’t already) on https://wordpress.org/support/plugin/seo-by-rank-math/reviews/#new-post about your overall experience with Rank Math? We appreciate your time and patience.

    If you do have another question in the future, please feel free to create a new forum topic, and it will be our pleasure to assist you again.

    Thank you.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

The ticket ‘Missing field “logo” AMP’ is closed to new replies.