Media files have tags but not in RM?

  • In my site i start SEO analysis and i get shown results as in attachment.
    I use media flags in my site for languages and so i prepared my own espanol for peru,

    us and pe are shown with tags filled ouot alread and the de is not shown in the media list but the german is not shown…
    and all my pictures have filled out tags at all.
    why are they marked in SEO analysis and how to repair this?
    thanks for advice.
    regards
    Karl

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • HI Karl,

    Thank you for getting in touch again!

    It looks like you forgot to share the media attachment, could you please send this in your next reply along with some links to the affected pages so that we can investigate?

    We are looking forward to helping you. Thank you.

    good morning today from germany.

    was on tour, so yes i forgot to give you screenshots to the tread.
    here they are:
    https:www.alemape-tours.com/wp-content/uploads/2020/errors/tags 001.png
    https:www.alemape-tours.com/wp-content/uploads/2020/errors/tags 002.png
    https:www.alemape-tours.com/wp-content/uploads/2020/errors/tags 003.png

    No page is afected but on the SEO Analysis i get these errors and want to quit them. and for this i was searching now a longer time to find out what it is and what to do to end up.

    regards

    Karl

    Hi Karl,

    Thank you for the reply.

    It is likely that the SEO analyzer is reading from cached data. Please purge your site cache and then run the SEO analysis once again.

    This should fix the problem.

    Let me know how this goes.

    Hello again Michael,
    i deactivted wp rocket and autoptimize and i get following result:


    are the marked results.
    in PERFORMANCE now the new result Image Headers Expire came up that was not there before.

    See also screenshots:
    https:www.alemape-tours.com/wp-content/uploads/2020/errors/tags 004.png
    https:www.alemape-tours.com/wp-content/uploads/2020/errors/tags 005.png
    https:www.alemape-tours.com/wp-content/uploads/2020/errors/tags 006.png

    After reactivatind AUTOPTIMIZE the result is same as in screenshot 4-5-6.

    After reactivating AUTOPTIMIZE and WP ROCKET, chache got empty again and the results are as in :
    https:www.alemape-tours.com/wp-content/uploads/2020/errors/tags 007.png
    https:www.alemape-tours.com/wp-content/uploads/2020/errors/tags 008.png
    https:www.alemape-tours.com/wp-content/uploads/2020/errors/tags 009.png

    Note really something better…

    greets
    Karl

    Something new?

    After the newest update today, the SEO Alalysis looks weird.
    https:www.alemape-tours.com/wp-content/uploads/2020/errors/look after update.png

    Greets
    Karl

    HI Alema,

    Thank you for getting back to us.

    I can recommend that you ignore the missing ALT tag error since it is a false positive since the images listed are getting loaded from a CDN and not from the media library.

    Please note that this will not affect your SEO since the alt tags actually exist.

    I hope this info helps. Thank you.

    But i do not use a CDN

    The flas symbols are loaded for WPML from the media library

    Hi,

    If you check your homepage’s source, you will not that the images don’t have an alt text:
    null

    Seems like these are the flag images. You will need to talk to the plugin provider about this as the alt text is evidently left blank.

    Hope that helps and please do not hesitate to let us know if you need our assistance with anything else.

    Ok, thank you fr the answer.

    So am i right, that i go to talk to the programmers of MaxMegaMenu?

    greets
    Karl

    or is it from WPML?

    I was looking again to these language stuff and to mee it seems to be a problem of the WPML plugin. I go to weite to their support next. hope this get fixed.
    But doesnt look as a bigger problem for SEO i think.
    Thank you
    this tread can be closed now.
    I will go to open another one for another lrelated problem.

    Great support.

    Kind regards
    Karl

    Hi Karl,

    No worries, we are always here to help 🙂

    Thank you.

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)

The ticket ‘Media files have tags but not in RM?’ is closed to new replies.