Issue with sitemaps

  • I have several times when the sitemaps are not working and going to 404 pages. I tried several sites and not sure what is the issue. I turned on and off and even redid the wizard. Most of the sitemaps now work but the product one doesnt and this isnt the first site doing this. I first noticed when google said sitemap not working so i checked and everything is on.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Hello,

    The provided login details are incorrect.

    Could you please check if you haven’t made your product pages noindex in WordPress Dashboard > Rank Math > Titles & Meta > Products?

    If so, please change that to create a sitemap of the products.

    If that is not the case, please share new logins so we can check.

    Logins updated and no above is not an issue.

    Hello,

    As I had suspected, you had disabled all products from getting indexed.

    You had selected that setting from WordPress Dashboard > Rank Math > Titles & Meta > Products.

    I have changed that and now the product sitemap works fine.

    Please take a look and let us know if you need help with anything else.

    Hello,

    Since we did not hear back from you for 15 days, we are assuming that you found the solution. We are closing this support ticket.

    If you still need assistance or any other help, please feel free to open a new support ticket, and we will be more than happy to assist.

    Thank you.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

The ticket ‘Issue with sitemaps’ is closed to new replies.