Issue with how we are adding site to search console

#4305
  • Resolved Guy
    free

    Hi Guys

    See video recorded in loom showing my issue showed in sensitive area

    Trying to figure out what is wrong with my work flow

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Hello,

    Thank you for contacting Rank Math and sorry for any inconvenience that might have been caused due to that.

    You are following all the correct steps but it looks like the issue lays on our end. Our setup wizard connects to the old search console which seems to be causing the issues when detecting the site URL.
    I am passing on your findings to our dev team so that we can fix this in the upcoming updates.

    Let me know if you run into any other issues. Thank you.

    ​​​​​​​

    thanks i thought that and i did notify the group on facebook but they felt that it didn’t matter if it went to the old one or new one

    but yes it does seem that is the issue here

    thanks for passing this on much appreciated and what an amazing plugin you have developed

    Hi there,

    Thanks for the follow up.

    It should not matter since the authorization process is the same but we will be digging deeper into this and get back to you.

    Feel free to reach out to us should any other issues come up. Thank you.

    Hello,

    Since we did not hear back from you for 15 days, we are assuming that you found the solution. We are closing this support ticket.

    If you still need assistance or any other help, please feel free to open a new support ticket, and we will be more than happy to assist.

    Thank you.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

The ticket ‘Issue with how we are adding site to search console’ is closed to new replies.