Image alt= not appearing in analysis

  • I am receiving error messages about missing alt= information on pictures on my homepage. I have checked the alt= information for the files in question, and they appear correct within the media section of WP. I cannot find where the alt text is missing to resolve the error and have included the relevant information in the sensitive data section.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Hello,

    Thank you for contacting Rank Math and sorry for any inconvenience that might have been caused due to that.

    I have checked your site and I can’t seem to replicate the issue(attached screencast). Please head over to Rank math > status&Tools > Database tools and flush the SEO analysis data then analyse your site again and let us know if the issue persists.

    Looking forward to helping you. Thank you.

    ​​​​​​​

    That worked! Thanks!

    Hello,

    We are super happy that this resolved your issue. If you have any other questions in the future, know that we are here to help you.

    If you don’t mind me asking, could you please leave us a review (if you haven’t already) on https://wordpress.org/support/plugin/seo-by-rank-math/reviews/#new-post about your overall experience with Rank Math? We appreciate your time and patience.

    If you do have another question in the future, please feel free to create a new forum topic, and it will be our pleasure to assist you again.

    Thank you.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

The ticket ‘Image alt= not appearing in analysis’ is closed to new replies.