Google indexing API makes wordpress crass

  • Hi
    I put in the sensitive data section, the log sent by wordpress…

    Just FYI, I could publish without any problem yesterday, and today I got this error when publishing a new post.
    Nothing has changed on the site since yesterday, no update, nothing…

    For the moment I deactivated the plugin, otherwise I couldn’t publish anymore

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    Hi there,

    Thanks for getting in touch!

    We might need to take a closer look at the settings. Please edit the first post on this ticket and include your WP logins in the designated Sensitive Data section.
    Sensitive Data Section

    It is completely secure and only our support staff has access to that section. If you want, you can use the below plugin to generate a temporary login URL to your website and share that with us instead:

    Temporary Login Without Password

    You can use the above plugin in conjunction with the WP Security Audit Log to monitor what changes our staff might make on your website (if any):

    WP Security Audit Log

    We really look forward to helping you.

    Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    Hi Michael, thanks for your answer
    I sent you a temporary login link

    Hi there,

    Thanks for the access.

    I have just tested this by creating a new post while the indexing plugin was active but I could not reproduce the errors. Are you using some different steps to replicate this?

    I am looking forward to helping you. Thank you.

    Hi
    I retested it and indeed, I cannot reproduce the error either…

    It might have been a temporary issue on the servers

    wzll, I it happens again I’ll open another ricket

    Thanks a lot for your herp and sorry for disturbing “for nothing”

    Today I installed Rank math seo plugin. But the problem is when I go to my homepage it shows “page not found” instead of my site name. But when I deactivate Rank math the problem doesn’t exist. How can I solve this?

    Hi Rakim,

    Thanks for getting in touch!

    Please open a new support ticket and share some screenshots of how you have configured the meta title within the Rank Math metabox and a link to your site on the sensitive data section.

    I am looking forward to helping you. Thank you.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)

The ticket ‘Google indexing API makes wordpress crass’ is closed to new replies.