FB thumbnail showing different picture

  • I do not see the right thumbnail for my site leathermage.com in fb messenger as i try to send link to my friends. I see a completely different thumbnail altogether. Kindly assist because when i visit my wordpress-Titles & Metas-Local Seo i see the correct thumbnail for my site too.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Hello,

    Thank you for contacting the support and sorry for any inconvenience that might have been caused due to that.

    There doesn’t seem to be an opengraph or twitter image added to your page. Assuming you are using the latest version of all the plugins and the themes (please update if not yet), it would seem like a conflict with one of the plugins or the theme you are using.

    To determine that, please follow this troubleshooting guide:
    https://rankmath.com/kb/check-plugin-conflicts/

    Please let us know if you find the culprit.

    Only the site admin would know and your users won’t be affected by this troubleshooting.

    If this doesn’t help, we might need to take a closer look at the settings. Please edit the first post on this ticket and include your WordPress logins in the designated Sensitive Data section.
    Sensitive Data Section

    It is completely secure and only our support staff has access to that section. If you want, you can use the below plugin to generate a temporary login URL to your website and share that with us instead:

    https://wordpress.org/plugins/temporary-login-without-password/

    You can use the above plugin in conjunction with the WP Security Audit Log to monitor what changes our staff might make on your website (if any):

    https://wordpress.org/plugins/wp-security-audit-log/

    We really look forward to helping you.

    Im using the latest version of Rankmath and site health seems to be fine, no critical issues at all. Rank math has been uploaded with the thumbnails which do not match with what it shows. Pictures attached
    https://ibb.co/GM4DRG7
    https://ibb.co/Csd2VbP

    Hello,

    I checked your page with facebook debugger: https://developers.facebook.com/tools/debug/ and it shows fine, here is a screenshot: https://i.rankmath.com/IIE1sv are you still facing this issue?

    Looking forward to helping you. Thank you.

    ​​​​​​

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this ticket.