[caption]

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • Hi There,

    We might need to take a closer look at the settings. Please edit the first post on this ticket and include your WP logins in the designated Sensitive Data section.
    Sensitive Data Section

    It is completely secure and only our support staff has access to that section. If you want, you can use the below plugin to generate a temporary login URL to your website and share that with us instead:

    Temporary Login Without Password

    You can use the above plugin in conjunction with the WP Security Audit Log to monitor what changes our staff might make on your website (if any):

    WP Security Audit Log

    We really look forward to helping you.

    Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    Access was granted

    Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    Did you solve the problem? Or should I go back to Yoast SEO?

    Hello,

    My apologies for the delay in response and sorry for any inconvenience that might have been caused due to that.

    I have just tried to log in with no luck, kindly confirm the same so that I may log in and try to help.

    Looking forward to helping you. Thank you.

    ​​​​​​​

    I gave 5 hours access to the site, it seems that was enough. Unfortunately once again I can not provide. Rolled back to yoast seo. Plugin settings were standard, the problem was described in detail. How to solve the problem, inform. After solving the problem, I will try to activate the plugin again.

    Hi There,

    Apologies for not being able to provide a solution to your issue.

    Unfortunately, it’s possible that the issue is linked to your specific installation.

    I did some tests on my end and it seems to be working just fine.

    Kindly have a look at the following screencast and let me know what I’m missing.

    https://www.loom.com/share/9ef45e56f76d422b84575ebb7ac02cf2

    Hope to hear from you soon.

    On your video all OK. I have, too, all OK in records. And here is in rubrics shortcode [caption] is displayed so – > https://prnt.sc/pg9til. I Use the text editor plugin TinyMCE Advanced

    Hello,

    Thank you for contacting Rank Math today.

    This is quite odd but I was still not able to replicate the issue on my end, even with the TinyMCE Advanced, Any chance you can set up a test site from where I can replicate the issue?

    Looking forward to helping you. Thank you.

    ​​​​​​

    I solved the question. I had to forcibly output the shortcode [caption]. Think about why Rank Math blocks the output of the [caption] in a standard way

    Hello,

    We are super happy that this issue has been resolved. If you have any other questions in the future, know that we are here to help you.

    If you don’t mind me asking, could you please leave us a review (if you haven’t already) on https://wordpress.org/support/plugin/seo-by-rank-math/reviews/?rate=5#new-post about your overall experience with Rank Math? We appreciate your time and patience.

    If you do have another question in the future, please feel free to create a new forum topic, and it will be our pleasure to assist you again.

    Thank you.

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)

You must be logged in to reply to this ticket.