Both category and tag of archive descriptions is not working

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Hello,

    Thank you for contacting Rank Math and sorry for any inconvenience that might have been caused due to that.

    Would you mind providing some temporary admin access on the sensitive data section so that I can investigate this issue further?

    Looking forward to helping you. Thank you.

    ​​​​​​​

    Hi there,

    Any further information?

    Hi Sliven,

    Thanks for the response and sorry for the delay.

    It looks like you were using some illegal character in your description while loading the %term% and %category% variables.
    I have just logged in and set these variables correctly and the meta descriptions should now display correctly.

    I hope this info helps.

    Thank you, it works.

    Hello,

    We are super happy that this resolved your issue. If you have any other questions in the future, know that we are here to help you.

    If you don’t mind me asking, could you please leave us a review (if you haven’t already) on https://wordpress.org/support/plugin/seo-by-rank-math/reviews/?filter=5#new-post about your overall experience with Rank Math? We appreciate your time and patience.

    If you do have another question in the future, please feel free to create a new forum topic, and it will be our pleasure to assist you again.

    Thank you.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

The ticket ‘Both category and tag of archive descriptions is not working’ is closed to new replies.