Blog posts / news not getting indexed?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    Hello,

    Thank you for contacting Rank Math and sorry for any inconvenience that might have been caused due to that.

    Your sitemaps seem to be loading perfectly from my end. Would you please share a link to the affected posts so we can look further.

    Looking forward to helping you. Thank you.

    ​​​​​​​

    Hi Michael,

    Thank you for your quick responds.
    It seems like the short link is not correctly indexed.
    Every blog post is getting showed as lachgacentrale.nl/lachgas-nieuws

    I am not sure if this is a sitemap issue or something else.

    https://imgur.com/a/AaYQ6Fv

    Hello,

    Thank you for contacting Rank Math today.

    This should not cause any worry since the way the SERP results are displayed depends on the layout of your breadcrumbs. As you will notice below this is using your breadcrumb items:
    Screenshot

    Looking forward to helping you. Thank you.

    ​​​​​​

    Hello,

    Since we did not hear back from you for 15 days, we are assuming that you found the solution. We are closing this support ticket.

    If you still need assistance or any other help, please feel free to open a new support ticket, and we will be more than happy to assist.

    Thank you.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

The ticket ‘Blog posts / news not getting indexed?’ is closed to new replies.