503 Errors on subpages

  • Hello dear team,
    I only used the plugin for two days. Unfortunately I had to find out today that all of our subpages are no longer displayed.

    The error is: 503 Service Unavailable
    The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

    I have already tried reinstalling. I also deleted all database entries with math. Unfortunately, nothing worked.

    Maybe someone can help me.

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    Hi Torbus,

    Thanks for getting in touch with us.

    If it is happening even after removing Rank Math, then it is not caused by Rank Math. As you mentioned, you have removed all traces of Rank Math but it is still happening.

    Moreover, 5XX errors are server related so you might have to get in touch with your web hosting provider and ask them to look into it.

    If you need our assistance with any Rank Math related queries, we are always here to assist.

    if I switch off rankmath the error is gone.

    Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    Hello,

    Thank you for contacting Rank Math today.

    This is very strange, could you please share some FTP access as well so that we can dig deeper into this issue?

    Looking forward to helping you. Thank you.

    ​​​​​​

    Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    Hello,

    I have updated the sensitive data as requested. Can you please check further?

    Thank you.

    Hi Torben,

    Thanks for the reply.

    We are checking this problem and we’ll get back to you in a short while.

    We appreciate your patience. Thank you.

    Yes, okay. You have to reactivate the required plugins. I am still working on the page. 😉

    Hello,

    Can you please contact your hosting team and ask them if they’ve disabled the debugging on your site? Even after enabling WP_DEBUG, I don’t see any errors being logged in the debug.log file and the error_log file in public_html folder is not accessible to the username you shared in the Sensitive Data Section.

    Looking forward to helping you. Thank you.

    Please see if it works now

    Hi Torben,

    Thanks for the follow up,

    We are looking into the issue and cause, we’ll get back to you soon.

    We appreciate your patience. Thank you.

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)

You must be logged in to reply to this ticket.